Szinesztézia: a Žagar AV Experience és a The Allegorist

A Žagar AV Experience és a The Allegorist közös audiovizuális estje

Dátum:  november 5.
Helyszín:  Collegium Hungaricum Berlin
Dorotheenstraße 12, 10117 Berlin
null

A Žagar AV Experience és a The Allegorist közös audiovizuális estje

A Szinesztézia a magyar Žagar AV Experience és a berlini The Allegorist audiovizuális találkozása. A két neves csapat együtt tesz kísérletet az akusztikus és a vizuális környezetünk, a Sound és Vision közös halmazának feltárására.

A Žagar AV Experience, Zságer Balázs (billentyűs, előadó, a „Žagar” producere) és Katona Kati (képzőművész) együttműködése már sok izgalmas előadást tud maga mögött. Felléptek egyebek között a budapesti Ludwig Múzeumban, a Live Cinema Festival (Róma, 2020), a Patchlab Festival (Krakkó, 2021) és a Zsolnay Fény Fesztivál (Pécs, 2021) keretében.

A berlini The Allegorist (Anna Jordan) különböző médiumokat, műfajokat és formátumokat ötvöz. A képzőművészet és az elektronikus zene területein alkotó művész az akusztikus valóság vizuális megjelenítésének mestere. Az Amplify Berlin egykori tagjának videómunkáival számos nemzetközi fesztiválon találkozhatott a nagyközönség.

További információk:
Zságer Balázs: https://www.instagram.com/zagarmusic/
Katona Kati: https://www.instagram.com/katikatona_/
The Allegorist: https://www.theallegoristmusic.com/

A belépés ingyenes. Az épületben a rendezvény alatt a 2G szabály van érvényben. Kérjük, látogatása előtt ismerje meg aktuális higiéniai előírásainkat.

A program az NKA és a Hangfoglaló támogatásával valósul meg.