Az ANEZ Experience duó improvizatív hangperformansza a BAYZ high-end-hangfalon

Dátum:  február 26.
Időpont: 18:00
Helyszín:  Collegium Hungaricum Berlin
Dorotheenstraße 12, 10117 Berlin
Albumborító: www.anezmusic.com

Albumborító: www.anezmusic.com

A BAYZ kiállítás keretében lép fel az ANEZ Experience duó egy improvizatív hangperformansszal az innovatív hangfalak által ihletett sound design kísérletezés jegyében.

Az ANEZ Szalai Anesz és Demeter Zoltán zenei projektje, akik több, mint tíz éve kutatják a kísérleti elektronikus zene és a lélek rejtelmei közötti kapcsolódási pontokat. A mind hangzásában, mind látványában avantgarde produkció számos albummegjelenés, rengeteg klub- és fesztiválfellépés után, a Budapestről Berlinbe költözést és több év kihagyást követően egy új kislemezzel tért vissza 2021-ben. A legnépszerűbb magyar zenei sajtónak számító Recorder magazin a magyar intellektuális elektronikus zene egyik zászlóshajójaként jellemezte őket.

A CHB-beli eseményre egy különleges, kifejezetten a BAYZ hangfalakra szabott atmoszférikus hangperformansszal készülnek, az improvizatív sound design kísérletezés jegyében.

A több díjjal is kitüntetett BAYZ hangsugárzó Bay Zoltán mérnök-feltaláló egyedi fejlesztése. A dizájnért és hangzásért egyaránt számos magyar és nemzetközi díjban részesült csúcskategóriás készülék innovatív módon 360 fokban képes szórni a hanghullámokat. A BAYZ-hangfalakat a magyar kortárs innováció külföldi bemutatását célzó SMART HUNGARY utazó kiállítás keretében három napon keresztül mutatja be a CHB.

Live-Show:
Február 26. (szombat) 19:00 óra (kapunyitás 18:00 órától, a 2G+ szabály érvényes)

 

A belépés ingyenes, feltétele a mindenkori járványügyi és higiéniai szabályok betartása.