Linka Ágnes: A pap, a hajléktalan és a gurva

színmű

Dátum:  március 24.
Időpont: 18:00
Helyszín:  Collegium Hungaricum Wien
1020 Wien, Hollandstraße 4

Az érvényben lévő koronavírus-szabályok értelmében MINDEN RENDEZVÉNYÜNKRE KÖTELEZŐ AZ ELŐZETES, VEZETÉKNÉV, KERESZTNÉV ÉS TELEFONSZÁM MEGADÁSÁVAL TÖRTÉNŐ BEJELENTKEZÉS!
REGISZTRÁCIÓ: anmeldung@collegiumhungaricum.at!
Kérjük, vegyék figyelembe a 3G-szabályt (belépés csak alacsony fertőzésveszélyről szóló igazolással: oltott, gyógyult és tesztelt személyek)!

A PAP, A HAJLÉKTALAN ÉS A GURVA
- Linka Ágnes színműve -

null

Rendezte: Gór Nagy Mária
GURVA: Brunner Márta
PAP: Siposhegyi Zsolt
HAJLÉKTALAN: Takáts Máté

A pandémia megjelenése után közvetlenül, 2020. áprilisában íródott ez a karantén egyfelvonásos. Akkor még egyetlen szépkorú személy sem hunyt el itthon Covid19-ben. Az írói fantáziát később a valóság sajnos sokszorosan felülmúlta!
Egy templomban egy fiatal pap ad egy órára menedéket a hozzá betérő hajléktalannak és egy prostituáltnak. Az ő összezártságukról, egymásra utaltságukról szól ez a tragikomikus történet. Meg róla, meg rólad, meg rólam.
Meg mindannyiunkról.
A színdarab után a következő egy órában, a második felvonásban, a szerző - aki több évtizede a médiában kulturális szerkesztő-riporter - beszélget a nézőkkel a darab általuk elképzelt befejezéséről. Valamint megszólaltatja a közönségből azokat, akik vállalják a feltárulkozást a járvány által okozott személyes veszteségeikről, tragédiáikról, de a nyereségeikről, és az örömeikről is.
Mert ne feledjük, ez RÓLA, meg RÓLAD, meg RÓLAM szól! Meg MINDANNYIUNKRÓL! A többedik hullámban ÉLÜNK itt Magyarországon!