Új arculat - új homlokzat | Új Bolgár Egyetem

Dátum:  március 18. - március 23.
Helyszín:  Szófiai Magyar Kulturális Intézet
Akszakov u. 16.

Az Új Bolgár Egyetem Tervezőgrafika tanszék hallgatói bemutatják elkészült projektjeiket.

2020. szeptember 1-től a Magyar Kulturális Intézet új logóval büszkélkedhet. Az új logó játékosan és ötletesen ötvözi a H és az U betűt, azaz a „hu”-t, ami a nemzetközileg is ismert rövidítése Magyarországnak. Amellett, hogy az új logó elegánsan és hivatalosan jeleníti meg a H és U betűket, egyben finoman emlékeztet az M betűre is, ezzel utalva mindenre, ami „Magyar”. De mindemellett, mi úgy véljük, hogy az új logóban látjuk visszakacsintani ránk a fiatalos és lendületes üdvözlési formát is, amely azt üzeni nekünk: "Hi".

A megújulást ki kívánjuk terjeszteni a Magyar Kulturális Intézet fizikai megjelenésére is új arculati homlokzat tervezésének segítségével. A modern dizájn felkeltheti a fiatalabb generációk figyelmét is, miközben azt is hatékonyan kommunikálja, hogy az Intézetben a magyar kultúrához, Magyarországhoz kötődő programok megvalósítása történik.

null

Az Obrazovatelni Technologii Magán Szakközépiskola Tervezőgrafika osztályának és az Új Bolgár Egyetem Tervezőgrafikai tanszékének közreműködésével.