Próbáljuk meg! | Workshop Molnár Csaba koreográfussal

Dátum:  december 4.
Időpont: 08:00
Helyszín:  Toplocentrala
ul. Emil Berzinszki 75.
null

A “Toplocentrala” Kortárs művészetek regionális központja minden érdeklődőt vár az egynapos Próbáljuk meg! c. workshopra Molnár Csaba koreográfussal.

“A workshop során megpróbáljuk majd összeegyeztetni a radikális végleteket.”- osztja meg velünk Molnár Csaba.

“A fókuszban a kifejezés különböző módjainak kutatása lesz; hogyan tudjuk életünk legszemélyesebb, kulcsfontosságú pillanatait univerzális és felszabadító performatív élménnyé alakítani.

Megpróbálunk kilépve a komfortzónánkból, művészi tevékenységeink és szerepünk horizontját kitágítani. Kipróbálhatjuk magunkat majd többféle szerepben is – a jelmezek megálmodásától a világítástervezésig, vagy elmerülhetünk a dramaturgia felépítésének rejtelmeiben – minden aspektusát átvesszük egy alkotási folyamatnak, hogy abból a legtöbbet hazhassuk ki. Próbáljuk meg!”

Most szombaton, december 4-én, 10-től 19 óráig.

A workshop mindenki számára nyitott, akik már rendelkeznek bizonyos tapasztalattal és készségekkel az előadóművészetben, és akik elég bátrak ahhoz, hogy kísérletezzenek és játszanak.

Várunk mindenkit szeretettel!

A Szófiai Liszt Intézet közreműködésével

null

MOLNÁR CSABA

Molnár Csaba koreográfus és táncos igyekszik összeegyeztetni és összehozni a radikális szélsőségeket. Főként az érdekli, hogyan tudjuk életünk legszemélyesebb, kulcsfontosságú pillanatait univerzális és felszabadító performatív élménnyé alakítani.

Hol: Szófia – Toplocentrala Kortárs Művészetek Központja – Emil Berzinszki u. 75

Mikor: december 4., szombat

Időpont: 10.00-19.00

Belépés: regisztrációval ITT!