ZeneVarázslat- koncert

Dátum:  december 3.
Időpont: 18:30
Helyszín:  Falconieri-palota
Via Giulia, 1
null

A Cziffra György - emlékév keretében, 2021. december 3-án, pénteken 19.30 órakor kerül sor a Falconieri-palota Liszt termében a ZeneVarázslat című koncertre.  A belépés ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Regisztrálni ezen a linken lehetséges.

A koncert célja, hogy minél közelebb hozza a gyermekekhez a klasszikus zenét; versekkel és kötetlen beszélgetésekkel segítve annak megértését, hogy mit is üzennek nekünk a zeneszerzők a hangokon keresztül. A koncert játékos, szórakoztató, szívet és képzeletet megmozgató interaktív formában közvetíti a komolyzenét. Szóló és négykezes karakterdarabok magyar költők verseivel összekapcsolva adják a koncert gerincét, melyek hangulatukban és témájukban közel állnak a gyermekek világához és fantáziájuk segítségével feltárulhat előttük a hangjegyek mögötti titokzatos és csodálatos világ.

A koncerten Várnagy Andrea kamarapartnere Farkas Lili, anya-lánya párosuk családias hangulatot teremtve akár kedved is csinálhat a gyermekeknek a zenetanuláshoz és az együttmuzsikáláshoz.