Foglalkozások 0-15 éveseknek

Magyar szakkör 11-15 éveseknek

null

Minden szerdán 17:00 és 18:00 között várjuk a 11-15 éves korosztályt a szeptemberben induló magyar szakkörre, ahol kötetlen, interaktív módon foglalkozunk zenével, irodalommal és filmmel. A foglalkozás során a magyarul értő-beszélő gyerekek számára lehetőség nyílik saját korosztályuk tagjaival megismerkedni, a magyar nyelvtudásukat élővé tenni és fejleszteni a magyar kultúra kincsein keresztül.

Információ és beiratkozás:
Karinthi-Rébay Orsolya, magyar tanár: o.rebay@instituthongrois.fr

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Gyerekfoglalkozások

null

Az Intézet minden szerda délután magyar nyelvű foglalkozásokra várja a 3-14 év közötti gyerekeket és fiatalokat. A korosztály szerint bontott csoportokban a kisebbek mondókákat, énekeket, meséket tanulnak, az idősebbek a magyar irodalommal és történelemmel ismerkedhetnek meg. 

3-4 éves korosztály 15:30-tól 16:15 óráig
5-6 éves korosztály 16:15-től 17:00 óráig

Bővebb információ: Bornai Emma | E-mail: e.bornai@instituthongrois.fr

6-7 éves korosztály 15:30-tól 16:15 óráig
8 éves kortól 16:15-től 17:00 óráig

Bővebb információ: Karinthi-Rébay Orsolya | E-mail: o.rebay@instituthongrois.fr

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dúdoló

null

Éneklős, játékos együttlét magyar és francia-magyar családok gyermekeinek pár hónapostól 3 éves korig. Magyar népdalok, gyerekdalok, ölbéli játékok teszik a foglalkozást szórakoztatóvá, és megismertetik már az egészen kicsikkel is a magyar zenei hagyományokat. A szülők aktív részvételével a foglalkozás játékosan segíti elő a babák beszédfejlődését, ritmusérzékét és zenei hallását.

A foglalkozást Bornai Emma tartja.

Információ: e.bornai@instituthongrois.fr