Magyar rapszódia: Csárdás, gulyás és paprikás!

Dátum:  február 26.
Időpont: 15:00
Helyszín:  Moszkva, Abramov étterem
115127, Moszkva, Bolsaja Poljanka ul. 27.

Elképesztő/csodálatos ország, ékes történelemmel - ilyen Magyarországról szeretnénk mesélni vacsoránk keretében, Gricenko Szvjatoszlavval, a történelmi tudományok kandidátusával. A legemlékezetesebb és legérdekesebb pillanatokra fogunk összpontosítani, sok történelmi, szokatlan tényt és legendát mesélünk el.

És természetesen szót ejtünk a magyar nemzeti ételekről is - beszélünk a paprikásról és arról, hogy miben különbözik a gulyástól, kipróbáljuk a Duna híres halételeit, elmeséljük, hogy miért rendelték Európa leggazdagabb királyi házai a tokaji bort és miből készül a megfelelő pálinka.

A menüben:

  • tihanyi süllő saláta
  • halászlé (halleves)
  • marha pörkölt
    rumos Gundel palacsinta, mazsolával és narancshéjjal, leöntve csokiöntettel

Jegyek és részletek

null