Kutyabarát piknik tombolával a Hampstead Heath Parkban

Dátum:  május 28.
Időpont: 13:00
Helyszín:  Parlament Hill, Hampstead Heath Park
Hampstead Heath Park, London

A 2019. évi első magyar kutyabarát pikniket követően a Liszt Intézet - Londoni Magyar Kulturális Központ ismét kutyabarát pikniket szervez a Hampstead Heath Parkban és finom magyar bor kóstolásával 2022. május 28-án, szombaton délután.

Vizslák, pulik, magyar agarak és sok más magyar kutyafajta szaladgál az Egyesült Királyságban. Meghívjuk ezeket a kutyás diplomatákat és büszke gazdáikat, hogy vegyenek részt a Hampstead Heath Parkban rendezett piknikünkön. 

Töltsön el egy délutánt aktív szórakozással kedvencével, élvezze a finom magyar borokat (korlátozott mennyiségben), és vegyen részt tombolánkon.

Nyerjen egy háromfogásos vacsorát London egyetlen autentikus magyar éttermében, a The Rosemary Organic Hungarian Restaurant-ban, egy csomag magyar kutyaeledelt, egy ingyenes belépőt következő Édes Magyarország desszertkészítő workshopunkra. A magyar Julius-K9 kutyafelszereléseket gyártó és forgalmazó cég felajánlásával a résztvevők számára (korlátozott mennyiségben) ajándékcsomagokkal készülünk. A tombola fődíjaként ajándékba adunk egy IDC Powair kollekciót, amely tartalmaz egy IDC Powair kutyahámot és egy színben passzoló pórázt, amely szett tökéletes választás a napi városi sétákhoz.

Részletek:
DÉLUTÁN 2 ÓRAKOR: Találkozó a Parliament Hill kilátópontnál, Hampstead Heath, London
14:30: Közös fotó
15:00: Egy pohár magyar bor kóstolása
16:00: Tombola

Vizsla, puli, komondor, kuvasz, pumi, mudi, magyar agár, erdélyi kopó és drótszőrű vizsla a fő magyar fajták, azonban minden más fajtát és gazdáikat is szeretettel várjuk programunkra.
Csatlakozzon hozzánk!

null

Our partners