Kodály-alapú zenei foglalkozás

Dátum:  január 10.
Időpont: 10:30
Helyszín:  Magyar Kulturális Intézet
10 Maiden Lane, Covent Garden, London, WC2E 7NA

A Guildfordi Magyar Iskola és Kulturális Egyesület és a Londoni Magyar Kulturális Központ közösen szerveznek Kodály-alapú zenei foglalkozásokat 4 év alatti gyermekeknek és családjuknak.

A Kodály-alapú zenei foglalkozások már a három hónapos gyermekek számára is hasznosak. Az órák folyamán a szülők elsajátíthatják és kipróbálhatják azokat a dalokat és játékokat, amelyeket utána otthonukban is gyakorolhatnak. Ezek a módszerek nemcsak a gyermek zenei képességének fejlesztésében nyújtanak segítséget, hanem a szülő és gyermek közötti erős kapcsolat kialakítására is alkalmasak.

Chambers Mária, a Guidfordi Magyar Iskola és Kulturális Egyesület alapító igazgatója és nagy tapasztalattal rendelkező tanára vezeti a foglalkozásokat. Zenél, énekel, interaktív és kreatív tevékenységekkel bűvöli el a gyermekeket és a szülőket.

Amennyiben szeretne részt venni a programon, kérjük vegye fel a kapcsolatot Chambers Máriával a 07843054940-es telefonszámon vagy a maria.chambers@hcaguildford.org.uk e-mail címen.

További információért kérjük, látogasson a www.hcaguildford.org.uk oldalra.