Electronica: Vision of Sound

Dátum:  november 29.
Időpont: 20:00
Helyszín:  Rich Mix - The Studio
35-47 Bethnal Green Rd, Shoreditch, London E1 6LA

Kelet-Európában a kommunista diktatúra alóli felszabadulás 30. évfordulóján a fiatal generáció cseh, lengyel, magyar és szlovák zenészei fogtak össze, hogy az elektronikus zenét és különleges látványtechnikát egyesítve szórakoztassák a közönséget. Merüljön el a vibráló vizuális effektusokban és a merész ütemekben, amellyel a Floex & Tom Hodge, Mius X Attaray Visual, Stroon & Kubriel és Noon a modern elektronikus zene hangzásvilágát szólaltatják meg.

Floex & Tom Hodge

Fenomenális showjuk címe „John Doe portéja”, amelyet az ikonikus Mercury KX kiadó jelentetett meg. Az előadáson a neoklasszikus zene és a radikális avantgárd elektronika egyedülálló atmoszférát alkotva egyesül.

Mïus

Álmos Gergely budapesti művész projektje az önkifejezés különböző területeit ötvözi, amellyel a „Geometriai alakzatok digitális meséjét” mondja el. Az Attaray Visual (Sztojanovits Andrea) és vendége, Raf Skowronski, a lengyel Jóga együttes énekese pihentető utazásra viszik egy időtlen audiovizuális mikrokozmoszba. A hip-hop zene egyik legnépszerűbb lengyel képviselője, Mikolaj Bugajak (Noon), sikerrel ötvözi a beat elemeket a bonyolultabb hangokkal. A színpadi improvizációban Marcin Awieranow (dob) és Piotr Poloz (basszusgitár) kísérik.

Stroon & Kubriel ( Nano vjs)

Stroon és Kubriel régóta a zene és képzőművészet képviselői. Legújabb közös produkciójukban a kortárs elektronika és a vibrafon hangzását egyesítik.