178 New Cross Rd, London SE14 5AA
A londoni Liszt Intézet a magyar gasztronómia édes oldalát mutatja be Édes Magyarország című, süteménykészítő workshop-sorozatában.
Legyen szó Budapest nagy múlttal rendelkező patinás cukrászdáiról vagy a nagymamáink által készített kedvenc házi süteményekről, a magyar desszertek méltán megállják a helyüket a világ konyhái közt.
A londoni Liszt Intézet most lehetőséget nyújtson azok számára, akik szeretnék elsajátítani alegjobb magyar édességek elkészítésének fortélyait. Az egy éven keresztül, egy nyári szünetet leszámítva havi rendszerességgel
megrendezett workshopoknak a Rosemary magyar organikus étterem ad otthont, amely immár 7 éve működik a brit fővárosban igényes, minőségi alapanyagokat felvonultatva.
Első alkalommal a Londonban élő szakáccsal, Ortmann Krisztiánnal készíthetnek a résztvevők Rákóczi túrós tányérdesszertet. Krisztián amellett, hogy a Londoni Magyar Nagykövetség szakácsaként a magyar-brit diplomáciai élet kiválóságait látja vendégül, kiterjedt magyarországi és egyesült királyságbeli éttermi- és cukrásztapasztalattal rendelkezik.
Együttműködő partnerek: The Rosemary Organic Hungarian Restaurant
