ELTE NYÁRI EGYETEM Budapesten

Az immár hagyománnyá vált ELTE Kárpát-medencei Magyar Nyári Egyetemnek idén huszonharmadik alkalommal ad otthont az Eötvös Loránd Tudományegyetem. Az idei Nyári Egyetem időpontja 2018. július 10-15. (kedd-vasárnap), mely során a határon túli magyar hallgatók nyolc témakörben (jogtudományi, bölcsészettudományi, társadalomtudományi, természettudományi, tanító- és óvóképző, gyógypedagógiai, társadalomtudományi és informatikai) vehetnek részt szakmai programokon.

Az ösztöndíjat nyert hallgatók részére 2018. július 9-16-ig biztosítunk kollégiumi férőhelyet, reggelit és ebédet magába foglaló étkezést, továbbá a résztvevők délutánonként és hétvégén célzottan nekik szervezett szabadidős programok keretén belül ismerhetik meg jobban a budapesti diákéletet.

 

A rendezvénysorozat honlapja:

www.elte.hu/karpat-medencei-nyari-egyetem
Az oldalon a további információk mellett jelentkezési felületet is találnak, amelyen keresztül a hallgatók pályázhatnak a programon való támogatott részvételre, valamint az idén első ízben meghirdetett nyári egyetemi előadás és poszter felhívás pályázatára.
Bármilyen további felmerülő kérdésben állunk szíves rendelkezésükre a nemzetkozi@rk.elte.hu e-mail címen is.

PÁLYÁZÁSRA JOGOSULTAK KÖRE:

· Határon túli felsőoktatási intézményben jelenleg tanuló vagy határon túli felsőoktatási intézményben 2017/2018-as tanév tavaszi félévben végzett hallgató;

· Magyar ajkú;

· Nem rendelkezik magyarországi állandó lakcímmel

 

Jelentkezési határidő: 2018. május 21.