Szegedi Kata Helsinkiben, VII. 23.

Szegedi Kata divattervező a Helsinki Fashion Weeken, VII. 23.

Dátum:  július 22.
Időpont: 21:00
Helyszín:  Helsinki Fashion Week
Helsinki

Szegedi Kata Helsinkiben, VII. 23.

Szegedi Kata divattervező a Helsinki Fashion Weeken, VII. 23.

A tavalyi bemutatkozás után idén Szegedi Kata ismét meghívást kapott a Helsinki Fashion Week (VII. 20–25.) rendezvényre.

A KataSzegedi-kollekció július 23-án, hétfőn 18:00-kor tekinthető meg az Etelä-Esplanadi 2 (Helsinki) cím alatt szervezett divatbemutatón.

Szegedi Kata 2009-ben még tanulmányai befejezése előtt elnyerte a legjobb fiatal magyar divattervezőnek járó díjat, és a 2014-es év legjobb magyar estélyi ruháját is ő tervezte. Szegedi Kata innovatív és impulzív kollekciókat tervez azoknak, akik mindenütt otthonosan érzik magukat a világban, magabiztosak és büszkék a saját stílusukra.

A KataSzegedi-ruhákat színésznők, énekesnők, közéleti személyiségek is szívesen viselik – Nicki Minaj, Roisin Murphy, Kelly Rowland, Trokán Nóra, Váczi Eszter, Odett, Péterfy Bori, Cserpes Laura, Rúzsa Magdi, Yukimi Nagano (Little Dragon) csak néhányan a márka rajongói közül.

A magyar ELLE, az InStyle, a Cosmopolitan, a Marie Claire és a Glamour vezércikkeiben, ajánlóiban hónapról hónapra megjelennek KataSzegedi ruhák és kiegészítők. Nemzetközi magazinok hasábjain és világszerte elismert fashion blogokon is szerepelt már a márka, többek között a Vogue Italia, Schön, i-D, StyleBubble.com, és a Fashionista.com is bemutatták a darabokat.

További információ: www.kataszegedi.com; www.helsinkifashionweeklive.com