Szabadi, Bársony és a TrioMe, Heinola, XI. 18.

Dátum:  november 18.
Időpont: 14:00
Helyszín:  WPK-talo
Kymenkartanonkatu 2, Heinola

A romantika öröme: Szabadi Vilmos, Bársony Péter és a TrioMe Heinolában, XI. 18.

A romantika öröme címmel Sibelius, Bartók és Dohnányi műveit adják elő a világhírű Szabadi Vilmos (hegedű) és Bársony Péter (brácsa), valamint a fiatal tehetségekből alakult Trio Me, azaz Emmi Salmi (hegedű), Anni Kallioniemi (cselló) és Anni Syrjäläinen (zongora) november 18-án, vasárnap 16:00 órakor Heinolában, a WPK-talóban (Kymenkartanonkatu 2, Heinola). A programfüzet ára 10 €.

A nemzetközi elismertségnek örvendő Szabadi Vilmos a Liszt Ferenc Zeneakadémia hegedű tanszakának vezetője, gyakran koncertezik a világ nagyobb zenekarainak szólistájaként vagy sokoldalú kamarazenészként.

Bársony Péter, a virtuozitásáról ismert brácsaművész a Liszt Ferenc Zeneakadémia és a Grazi Zeneakadémia professzora, emellett gyakran koncertezik külföldön is.

A koncert finn fellépői, a TrioMe tagjai szintén Európa-szerte ismert fiatal zenészek: Emmi Salmi (hegedű), Anni Kallioniemi (cselló) és Anni Syrjäläinen (zongora).

Szabadi Vilmos, Bársony Péter és a TrioMe már korábban is felléptek együtt Magyarországon, és együttműködésük a jövőben is biztosan folytatódni fog.