Social Design Cookbook, X. 9., 10.

Dátum:  október 8. - október 9.
Időpont: 21:00
Helyszín:  Oodi Központi Könyvtár / Aalto Egyetem Väre épülete P106-os terem
Töölönlahdenkatu 4, Helsinki / Otaniementie 14, Espoo

Social Design Cookbook, X. 9., 10.

A Social Design Cookbook könyvbemutatói az Oodi Központi Könyvtárban és az Aalto Egyetemen, X. 9., 10.

Október 9-én és 10-én mutatják be az Oodi Központi Könyvtárban, illetve az Aalto Egyetemen a Social Design Cookbook című, magyar, finn és holland kutatók és designerek által összeállított angol nyelvű tudományos munkát. A könyv arra keresi a választ, hogy mi áll olyan társadalmi kezdeményezések sikerének hátterében, mint pl. a Critical Mass, az Étteremnap és a Múzeumok Éjszakája.

október 9., szerda 18:00
Könyvbemutató és panelbeszélgetés az Oodi Központi Könyvtárban (Töölönlahdenkatu 4, Helsinki) Bujdosó Attila, a projekt ötletgazdája, a könyv egyik szerzője és szerkesztője, Tóth Lilla designer, infodesigner-hallgató és Jaakko Blomberg, a Helsinki Urban Art projektvezetőjének közreműködésével. Moderátor: Aiski Ryökäs emberi jogi aktivista. Az esemény angol nyelvű.

október 10., csütörtök 13:00 – 13:45
Bujdosó Attila és Tóth Lilla mutatják be a könyvet az Aalto Egyetem Väre épületében (Otaniementie 14, Espoo) a P-106-os teremben. Az esemény angol nyelvű.

A könyv 29 €-ért megvásárolható mindkét helyszínen.

A Social Design Cookbook arra keresi a választ, hogyan lehet egy megálmodott társadalmi kezdeményezést megtervezni és sikeres módon megvalósítani. „Célunk az, hogy működőképes társadalmi kooperációs modellek alakuljanak ki a kulturális, társadalmi, politikai vagy lakókörnyezeti szférában, ennek megvalósításában segítjük az olvasót” – foglalja össze Bujdosó Attila.

További információ: http://socialdesigncookbook.com/