Koncertek Budapestről

Dátum:  december 11. - december 12.
Helyszín:  Online
null

Az adventi időszakban újabb ingyenes koncerteket közvetít a budapesti Művészetek Palotája és a Zeneakadémia.

December 11-én, pénteken, finn idő szerint 20:30-tól Beethoven- és Schumann-műveket adnak elő a Pannon Filharmonikusok Ránki Dezső zongoraművész közreműködésével és Bogányi Tibor karmester vezetésével a Művészetek Palotájában. Az élő előadást a Művészetek Palotájának HONLAPJÁN és YOUTUBE-CSATORNÁJÁN közvetítik. Részletes műsor ITT.

December 12-én, szombaton, finn idő szerint 20:30-tól ad koncertet a Concerto Budapest Kovács János karmester vezetésével a Zeneakadémián. A műsorban Dvorák és Mozart-művek szerepelnek. A műsor és az élő közvetítés ITT található.

Szintén december 12-én, szombaton, finn idő szerint 20:30-tól különleges előadást ad közre felvételről a Művészetek Palotája. Bartók Béla A kékszakállú herceg vára c. egyfelvonásos operáját és A csodálatos mandarin c. egyfelvonásos pantomimját a Nemzeti Filharmonikusok és a Pécsi Balett művészei adták elő, a karmester Kocsis Zoltán volt, ez a 2016-os előadás volt utolsó fellépése a MüPában. A felvételt a Művészetek Palotájának HONLAPJÁN és YOUTUBE-CSATORNÁJÁN közvetítik. Részletes műsor ITT.