Ciné kylässä: filmvetítés a Magyar Kulturális Intézetben

Dátum:  augusztus 17.
Időpont: 15:00
Helyszín:  Magyar Kulturális Intézet
Kaisaniemenkatu 10, Helsinki
null

Az Espoo Ciné Európai Filmfesztivál által szervezett Ciné kylässä turné keretében egy többszörösen díjnyertes, új magyar filmet vetítünk augusztus 17-én, kedden 18 órától a Magyar Kulturális Intézetben. A fesztivál programjában is szereplő művet így premier előtt nézhetjük meg – ám, hogy melyik filmről van szó, az csak a helyszínen derül ki. A vetítés ingyenes, a filmet angol felirattal vetítjük.

A járványhelyzet miatt befogadóképességünk korlátozott – ezért mielőbb foglaljon jegyet! Egyszerre legfeljebb két résztvevőt lehet regisztrálni. Jelentkezés és további információ: www.espoocine.fi.

Ha le kell mondania a részvételt, vagy a vetítésre végül más érkezik Ön helyett, kérjük, előre jelezze a tanja(at)espoocine.fi címen.

A Ciné kylässä turnén lehetőség van arra, hogy a közönség a megszokott mozik helyett rendhagyó helyszíneken, premier előtt nézze meg a fesztivál programjában szereplő filmeket. A Magyar Kulturális Intézet mellett az idei helyszínek közé tartoznak a Brit Nagykövetség, a Francia Intézet, a Goethe Intézet és az Olasz Kultúrintézet is.

A rendezvényen követjük a hatóságok járványhelyzettel kapcsolatos utasításait és előírásait. Kérjük, csak egészségesen és tünetmentesen érkezzen, szem előtt tartva a többi néző egészségét is.