A Hello Wood's Fesztivál 2023-ban újra jelentkezik!

null

A Hello Wood's Fesztivál 2023-ban újra jelentkezik!


A Hello Wood nagy örömmel jelenti be, hogy nemzetközi építészeti nyári iskolájuk és fesztiváljuk 2023-ban is visszatér! A rendkívüli nyári iskola 3 év szünet után júliusban visszatér Magyarországra. A Hello Wood idén magasabbra teszi a lécet: állandó központi installáció/közösségi tér, több ember, nagyobb projektek, több nap, nemzetközi tervezői szupersztárok, és egy elképesztő záró zenei fesztivál több mint 1000 látogatóval a poszt-apokaliptikus bazaltbánya lenyűgöző táján.
Sok építészeti nyári iskola és fesztivál volt már a Hello Wood történetében, de egyik sem olyan léptékű, mint az idei nyár ígéretes eseménye, az éves Hello Wood Builder Summit, amely július 6. és 15. között kerül megrendezésre Zalahalápán.
Hogyan lehet jelentkezni
A Hello Wood Builder Summiton való részvételhez és egy projekt megvalósításához a jelentkezők jelentkezhetnek csoportvezetőként vagy résztvevőként. A csapatvezetőknek a témával kapcsolatos gondolataikat tükröző projektjavaslatot kell benyújtaniuk, a diákok portfóliójuk és motivációs levelük benyújtásával jelentkezhetnek.
Hogyan lehet csatlakozni? - CSAPATVEZETŐK
A csapatvezetői pályázatok beadási határideje 2023. április 30.
A jelentkezési lapot ide kattintva érheti el.

A Hello Wood felkéri a csapatvezetőket, hogy készítsenek elgondolkodtató pitcheket a nyílt felhívásra. A pályázók bármilyen, korunk fontos kérdéseivel foglalkozó koncepciót benyújthatnak, de annak a fő témákat is érintenie kell. A Hello Wood mindenféle terveket vár; beleértve a fa installációkat, land art projekteket, virtuális/augmentált valóság projekteket. A projekt mérete nincs korlátozva.
Minden 12-16 diákra jut egy csapat, ami azt jelenti, hogy legalább 12 pár segítő kézre számíthattok az építés során. A pályázathoz csatolni kell egy ütemtervet, amely tartalmazza az installáció megépítéséhez szükséges anyagok listáját. A csapatvezetők 1-4 főből álló csoportokban együttesen pályázhatnak.
A Hello Wood az alább felsorolt anyagokat biztosítja:
↘ Fagerendák és deszkák (Minden projekthez körülbelül 2 m3 fagerendát lehet felhasználni).
↘ Csavarok és szögek
↘ Felületkezelés / festék
Helyi anyagok is felhasználhatók (a helyszínen található - Haláp-bánya,
Zalahaláp, Magyarország). Minden további anyagot előzetesen meg kell beszélni a Hello Wooddal.

A jeggyel a következőket kapja:
↘ szállás
↘ 3 étkezés/nap
↘ hozzáférést nemzetközi tervezők/építészek/művészek előadásaihoz
↘ lehetőség a saját projekted megépítésére
↘ referencia a portfóliódban
↘ professzionális nyári iskola program, amelyet több mint 13 éves tapasztalattal rendelkező fesztiválszervezők vezetnek.
↘ teljes fesztiválbelépő Magyarország legújabb zenei fesztiváljára (Hello Wood Festival)
↘ részévé válhatsz a Hello Wood világméretű öregdiákjainak, a Builder Society-nek.

Hogyan lehet csatlakozni? - RÉSZVÉTEL
A normál nevezési határidő április 30., a késői nevezési időszak május 31-én zárul.
A jelentkezési lapot ide kattintva érheti el.
Ha Ön jelenleg vagy korábban az elmúlt 4 évben építészmérnök/tájépítész/tervező/művészhallgató volt, és elmúlt 18 éves, akkor a regisztrációs űrlap kitöltésével egyszerűen jelentkezhet. El kell készítened a személyes portfóliódat és egy motivációs levelet arról, hogy miért szeretnél részt venni az eseményen.
Ha elfogadnak, a fesztiváldíj fedezi a szállásodat, a napi 3 étkezést, a neves nemzetközi tervezők/építészek/művészek előadásaira való belépést, a portfóliódban szereplő referenciát és a fesztiválra való belépést, ahol csodálatos előadásokat láthatsz.