Magyar műalkotások a BRAFA vásáron

null

A BRAFA Art Fair 2024 gyorsan közeledik, és szürrealista módban fog meglepni!

Januárban visszatér a BRAFA Art Fair, a világ legrégebbi és Európa egyik legjobb művészeti és régiségvására. A 69. kiadás 132 tekintélyes belga és nemzetközi művészeti galériát lát vendégül január 28. vasárnaptól 2024. február 4. vasárnapig a Brussels Expo 3. és 4. palotájában. A gyűjtők és műkedvelők több mint 10 000 alkotást fedezhetnek fel minden stílusban és korszakban, a régészettől a modern és kortárs művészetig, beleértve a dizájnt, ékszereket, bútorokat, szobrokat, kerámiákat, fényképeket, törzsi művészetet, indiai miniatúrákat, képregényeket és még sok mást.

A BRAFA a művészetek igazi ünnepe, amely a kínálat minőségéről és széleskörűségéről híres, és amely hagyományt teremtett, kihagyhatatlan művészeti esemény az év elején! 2024-ben a díszvendég a Paul Delvaux Alapítvány lesz, a nagy szürrealista festő halálának 30. évfordulója alkalmából. 2024-ben a szürrealizmus születésének 100. évfordulóját is ünnepeljük, és a BRAFA dekorációját szürrealista jegyekkel ruházzuk fel, miközben fokozzuk a vendégszeretetet és az eleganciát. A BRAFA naponta izgalmas előadásokból álló programot is kínál (BRAFA Art Talks), amely a művészeti piac különböző szereplőit hozza össze: https://www.brafa.art/en/art-talks.

A galériák által bemutatott magyar művészek között üdvözölhetjük Victor Vasarelyt (Galerie Hurtebize, Galerie Hadjer...), Reigl Juditot (Galerie Dina Vierny), Simon Hantaït (Alexis Lartigue Fine Arts), Alexandre Hollant (Galerie La Forest Divonne)...