
Örömmel jelentjük be, hogy a Gróf Zichy Szőlőbirtok május 30-án, a MUNKÁCSY MODE.RN MANNERS kiállítás megnyitóján a 2020. évi Méthode Traditionnelle, furmint és muskotály házasítással készült pezsgőjét kóstolhatja meg a közönség.
A Tokaji Borvidék legszebb dűlőiben található, 30 hektáros szőlőbirtok egy valódi családi vállalkozás: „A pezsgőkészítést férjemmel, gróf Zichy Aladárral kezdtük 2019-ben. A pezsgő része a családunk mindennapjainak..... és nem csak a munkánk miatt. Mi magunk is szeretjük a pezsgőt, szeretjük a társaságot, az elegancia és a könnyedség keveredését amit a termékeink hordoznak. Ezzel nem csak én vagyok így, hanem más-más módon, de a fiaim is, akik egyben üzlettársaim a családi vállalkozásban.
Célunk, hogy elérjük azokat az embereket, akik keresik a jó társaságot, a színvonalas programokat, a különleges megjelenést és környezetet: akik maguk is pezsegnek, akik minőségben gondolkodnak. Ők fogják venni a pezsgőinket maguknak, vagy a barátnőjüknek, de ők fogják ajánlani rendezvényekre is, ők fogják kérni a színházi szünetben, felbontani az esküvőjükön, keresztelőn, diplomaosztón, születésnapon!
A Liszt Intézet közönségének a 2020. évi Méthode Traditionnelle, furmint és muskotály házasítással készült pezsgőnket ajánljuk. Büszkék vagyunk rá, hogy a 2023. évi Winelovers Wine Awards nemzetközi borversenyen a pezsgőnk aranyérmet nyert!
Hogyan képzeljük a jövőt?
Még több pezsgő még több frizzante, még több kellemes pillanat! Stílusos mindennapok, elegáns ünnepek, egy kis luxus, amit megérdemlünk. Pezsgővel, vagy frizzantéval, kinek melyik esik jobban.”
Countess Aniko Zichy