Gróf Zichy Szőlőbirtok

null

Örömmel jelentjük be, hogy a Gróf Zichy Szőlőbirtok május 30-án, a MUNKÁCSY MODE.RN MANNERS kiállítás megnyitóján a 2020. évi Méthode Traditionnelle, furmint és muskotály házasítással készült pezsgőjét kóstolhatja meg a közönség.

Gróf Zichy Szőlőbirtok

A Tokaji Borvidék legszebb dűlőiben található, 30 hektáros szőlőbirtok egy valódi családi vállalkozás: „A pezsgőkészítést férjemmel, gróf Zichy Aladárral kezdtük 2019-ben. A pezsgő része a családunk mindennapjainak..... és nem csak a munkánk miatt. Mi magunk is szeretjük a pezsgőt, szeretjük a társaságot, az elegancia és a könnyedség keveredését amit a termékeink hordoznak. Ezzel nem csak én vagyok így, hanem más-más módon, de a fiaim is, akik egyben üzlettársaim a családi vállalkozásban.

Célunk, hogy elérjük azokat az embereket, akik keresik a jó társaságot, a színvonalas programokat, a különleges megjelenést és környezetet: akik maguk is pezsegnek, akik minőségben gondolkodnak. Ők fogják venni a pezsgőinket maguknak, vagy a barátnőjüknek, de ők fogják ajánlani rendezvényekre is, ők fogják kérni a színházi szünetben, felbontani az esküvőjükön, keresztelőn, diplomaosztón, születésnapon!

A Liszt Intézet közönségének a 2020. évi Méthode Traditionnelle, furmint és muskotály házasítással készült pezsgőnket ajánljuk. Büszkék vagyunk rá, hogy a 2023. évi Winelovers Wine Awards nemzetközi borversenyen a pezsgőnk aranyérmet nyert!

Hogyan képzeljük a jövőt?

Még több pezsgő még több frizzante, még több kellemes pillanat! Stílusos mindennapok, elegáns ünnepek, egy kis luxus, amit megérdemlünk. Pezsgővel, vagy frizzantéval, kinek melyik esik jobban.”

Countess Aniko Zichy

 Count Zichy Wine Estate