A fáraó kincse

brusszelitanoda.hu

brusszelitanoda.hu

🔎Nyomozzunk együtt a hatalmas Fáraó felfedezetlen kincse után!📜

Téged is érdekelnek a rejtélyes piramisok, a nagy fáraók és rémisztő múmiák? Akkor gyere el a tanoda gyereknapi családi délutánjára, tedd próbára a tudásodat és a szerencsédet!

🗓Időpont: 2023. május 27. (szombat) 15-18 óra.

Regisztráció: brusszelitanoda@gmail.com

A férőhelyek száma limitált!

Egy rejtélyes üzenet most egy különleges helyszínre szólít minket: hatalmas kincs vár ránk, de csak sok-sok rejtvény és izgalmas feladat megoldása vezethet el a célig. A kincskereső expedíciónk a Királyok Völgyéből indul, a Níluson hajózva végül eljutunk a piramisok földjére, ahol a Szfinx segítségével próbáljuk megtalálni azt a homok rejtette titokzatos sírt, ahol az elfeledett Fáraó alussza több évezredes álmát. A kaland veszélyes, hiszen kísért minket a Múmia átka, de a nyomokat követve, a hieroglifák és térképünk segítségével, közös falatozással erőt gyűjtve biztosan sikerrel járunk! Vagy nem?

Ha mégsem találnánk meg a legendás kincset, készítünk nyakláncot és karperecet, a kisebbeket kreatív sarok, ugrálóvár, homokvár építés és pocsolás várja! 3 év alatti gyerekeknek a részvétel ingyenes, az 5 év felettieket szülői kíséret nélkül is fogadjuk.

Vár téged is Szirányiné dr. Gawlovics Judit kalandmester és a Brüsszeli Tanoda és Fejlesztőház