Kiflihajó gyermekkoncert

Dátum:  december 1.
Időpont: 16:00
Helyszín:  Liszt Intézet Brüsszel
Treurenberg 10, 1000 Brüsszel
null

December 1-jén a Kiflihajó zenekar dalaival ünnepeljük a Mikulást és karácsonyi hangulatot csempészünk a gyermekek szívébe.

A Kiflihajó egy speciális formájú pékáruból, kifliből készült vízi jármű, mely rendeltetésszerűen a zene tengerén használható. A hajótest válogatott alapanyagokból, dalszövegekből készült, így biztosít szellemi táplálékot az utazóközönség számára. A Kiflihajó alkalmas kalandozásokra különböző zenei világok közt és természetesen Holvoltholnemországba is bejáratos.

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött

A Kiflihajó fedélzete színpadként is szolgál és már évek óta ismert a gyermekek számára, hiszen Körmendy Dávid, énekes-frontember, Csücsök kapitányként minden alkalommal innen köszönti az egybegyűlteket a koncerteken.

A Kiflihajó koncertjein tapasztalható fergeteges hangulat nagyban köszönhető a közönség bevonásának, az előadás interaktív jellegének; a produkciók mögött sok éves tapasztalat és komoly szaktudás áll hiszen a tagok mindannyian képzett és elkötelezett zenészek, előadóművészek.

A Kiflihajó című lemez interaktív és változatos zenei műfajokban megszólaló dalai hamar népszerűek lettek. A zenekar tagjainak részvételével készült Szivárvány kapitány című dal videóklipje a Minimax csatornán is rendszeresen látható.

A Kiflihajó rendszeres fellépője oktatási és nevelési intézmények jeles napjainak, művelődési házak programjainak, céges rendezvényeknek vagy települések eseményeinek. A tapasztalat, alázat és lelkesedés együttes jelenléte kiegészülve a rendezvénytechnikai felkészültséggel, a zenekar sokrétű megjelenését teszi lehetővé.