Inkubáció az induló innovatív technológiai vállalkozások számára

HUNInnovations

Dátum:  október 5.
Időpont: 17:00
Helyszín:  Liszt Intézet Brüsszel
Treurenberg 10, 1000

#HUNInnovations

Jánoska Rita és Csetri Orsolya, az OXO Ventures kommunikációs és befektetési igazgatói, interaktív beszélgetésben járják körül, hogy mit jelent az inkubáció az induló innovatív technológiai vállalkozások számára, hogy érdemes-e inkubációs programra jelentkezni, mi alapján dolgozzák ki a legmegfelelőbb pályát, és hogyan is néz ki egy startup életútja? Szóba kerül az is, hogy a befektető szempontjából ki az ideális startup vállalkozó és milyen készségeket, milyen gondolkodásmódot tud magáévá tenni az, aki elindul ezen az úton a sikersztori felé.

Előadók:

Jánoska Rita, az OXO Ventures kommunikációs igazgatója

"Az induló vállalkozások állandóan változó folyamatai nagyon izgalmas terepet jelentenek számára, mert mindig is a kreativitás motiválja a közös célok elérésében."

Csetri Orsolya, az OXO Ventures befektetési igazgatója

„Segítek üzleti és művészeti projektek megalapozásában – a marketing és értékesítési folyamatok felállításától és a külső kapcsolatok kezelésétől az új piacok megtalálásáig. A kreatív márkaépítésben szerzett tapasztalataimat arra használom fel, hogy segítsek a vállalkozóknak új termékeket/projekteket bemutatni a piacnak és a közönségnek."

Az OXO Technologies Holding a régió egy vezető technológiai befektetőcsoportja. A céget eredetileg üzleti angyalok, pénzügyi és stratégiai intézményi befektetők alapították, majd ezt követően került bevezetésre a Budapesti Értéktőzsde Xtend Platformjára, így tőkeellátottságát már a nyilvános piacok biztosítják. Üzleti stratégiája induló és növekedési fázisban lévő technológiai vállalkozások fejlesztését és finanszírozását célozza tőkebefektetések, részbeni vagy teljes kivásárlások útján, annak érdekében, hogy portfólió cégeit fenntartható nyereséges gazdálkodásra, illetőleg későbbi kiszállásra készítse fel.

OXO Ventures