Dr. Vodicska Barbara előadása a 2022-es Future of Living Konferencián a Bozarban

Dátum:  december 2. - december 3.
Időpont: 10:00
Helyszín:  BOZAR
Rue Ravenstein 23, 1000 Bruxelles
null

Dr. Vodicska Barbara részt vesz a 2022-es Future of Living Konferencia második panelbeszélgetésén december 3-án, 16:00-kor.

A Future of Living egy multidiszciplináris konferencia a mesterséges intelligencia jelenéről és jövőjéről, valamint annak a lakókörnyezetünkre, városainkra, közösségeinkre és kultúránkra gyakorolt hatásáról. Az eseményre 2022. december 2-3-án kerül sor a brüsszeli Bozar Szépművészeti Központban.

A rendezvényen workshop, installációk, performansz, két kiemelt előadó és két panelbeszélgetés lesz. A mindenki számára nyitott workshopon a résztvevők új képeket hozhatnak létre a mesterséges intelligencia segítségével. A művészek három installációt mutatnak be, az egyiket performansz keretében aktiválják, míg egy másik előadás a Ravenstein Galériában lesz látható. A Valóság kontra képzelet és a Képzelet kontra valóság című paneleket a kiemelt előadók vezetik be.

Kurátor: Dominique Moulon

Ha részt szeretne venni a Bozarban tartott előadásokon, kérjük, vásároljon jegyet a Bozar weboldalán. A konferencia minden egyes teljes napjára vásárolhat jegyet. Ne feledje, hogy a kapacitás korlátozott, ezért foglaljon jegyet időben!

Dr. Vodicska Barbara

Biokémiai mérnök BSc és MSc (Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem, Magyarország), PhD molekuláris biológiából (Német Rákkutató Központ (DKFZ) Heidelberg és Heidelbergi Egyetem, Németország), K+F+I tudós és vezető kutató az Oncompass Medicine-nél 2018 óta.