BRAFA a Galériákban 2021

Dátum:  január 27. - január 31.
Helyszín:  Online

BRAFA a Galériákban 2021

Az idei BRAFA Művészeti Vásár újdonsült formában virtuális kiállításként számos művészeti galériában fogadja majd az érdeklődőket valamint részletesen bemutatja a közönség számára az alkotók válogatott munkáit.

Több mint 120 műkereskedő több mint 10 országban, és több mint 30 városban örömmel mutatja majd be szenvedélyét, elhivatottságát és szeretetét a gyönyörű, a ritka, az értékes és a történelmi műalkotások iránt.

Végül, de nem utolsósorban a Kálmán Makláry Fine Arts jóvoltából magyar résztvevő is lesz. A budapesti képzőművészeti galéria a háború utáni párizsi iskola művészeit mutatja be a hallgatóságnak, különös tekintetet szentelve az absztrakt és a szürrealista mozgalmakra olyan művészekkel, mint Reigl Judit, Hantai Simon, Fiedler Ferenc, Réth Alfréd, Rozsda Endre és Victor Vasarely.

A galéria többek között büszke arra is, hogy kortárs koreai és magyar művészek alkotásait képviselheti, úgymint Havadtőy Sámuel, Major Kamill, Izsák Szilárd, Kucsora Márta, Szőke M. Gábor, Hur Kyung-Ae, Ilhwa Kim, Suh Jeong-Min és Lim Dong-Lak.

 

A BRAFA in the Galleries egy olyan mesés kiállítás, mely személyesen és online is látogatható:

2021 január 27. szerda – 31. vasárnap

brafa.art

www.kalmanmaklary.com