Babylon Europa 2021

Dátum:  szeptember 6.
Helyszín:  Tipi am Kanzleramt + online
Große Querallee, 10557 Berlin

2021. szeptember 6-án 12 kiváló európai művész érkezik Berlinbe, hogy a Make A Move show zenekarral együttműködve bemutasson egy zenés, táncos, újcirkuszi és vizuális művészeti elemekből álló kétrészes, 90 perces élő show-t a TIPI AM KANZLERAMT-ban. Az előadást az interneten is közvetítik élőben. A kulturálisan sokszínű, rendkívüli kreatívan felépített és felejthetetlen pillanatokat tartogató show magyarországi résztvevője Harcsa Veronika énekes, dalszerző. 

null

Harcsa Veronika

Harcsa Veronikát a magyar zenei élet egyik legkreatívabb hangjaként tartják számon. A jazz mellett más műfajokkal is bátran kísérletező énekesnő és dalszerző már jóval azelőtt egy együttes frontembere volt, hogy elvégezte volna a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz szakát, amelyet aztán a mesterdiploma megszerzése követett a Brüsszeli Királyi Konzervatóriumban.

Az énekesnő 2014-15-ben havi rendszerességű koncertsorozatot vezetett Berlinben olyan vendégművészek közreműködésével, mint David Friedman és Julia Hülsmann, később ugyanitt a Traumton kiadó szerződtette. Kilenc, nemzetközileg is elismert albumot készített a legkülönbözőbb formációkban, az innovatív jazztől az elektronikus jazz kvartetten át egészen a kortárs versek megzenésítéséig.

Live / Tipi am Kanzleramt
Belépés: 18:30-tól
Kezdés: 20:00 
Jegyek: meghívó alapján

Részletes program: https://buero-doering.de/babylon-europa/

Szabadon elérhető élő közvetítés / online 
a United We Stream csatornáin 

*** 
A Babylon Europa a EUNIC Berlin rendezvénye, mely a Berlini Szenátus Kulturáért és Európáért felelős bizottságának és az Európai Bizottság németországi képviseletének támogatásával valósulhat meg. Művészeti tervezés, kivitelezés és szervezés: buero doering – Fachhandel für Ereignisse GmbH.