Dátum: november 17.
Időpont: 18:00
Helyszín: Liszt Intézet Stuttgart
70178, Christophstr. 7.
70178, Christophstr. 7.
Az 1880-as években jelent meg az első zsidó szakácskönyv magyar nyelven, melyet sok más praktikus, kóser receptgyűjtemény követett. Az étkezési törvények sajátos rendszere, a kashrut, amely minden más népétől különbözik, meghatározza a zsidók konyháját az egész világon. A kóser konyha alapelvei alapján minden régió elkészítette a saját egyedi zsidó konyháját a befogadó kultúra bevonásával. Szeretettel várunk mindenkit, aki szeretné megismerni ezeket a gasztronómiai különlegességeket Kelet és Nyugat határán!
Berger Noémi bevezető előadásával
A belépés ingyenes, regisztráció szükséges: uki-s@uki-s.de
Az Egységes Magyarországi Zsidó Hitközösség és a budapesti Kulturális és Innovációs Minisztérium szíves támogatásával
