Találd meg a verset, játssz a nyereményekért!

A szófiai Liszt Intézet nyereményjátékot hirdet, melyben nyereményekért lehet játszani: könyvvel magyar költészet témában, vagy egy üveg magyar borral lehet gazdagabb a nyertes.

Mielőtt belemennénk a részletekbe, hogyan vehet részt a játékban, szeretnénk bemutatni a Költészet a metróban projektet, mely a szófiai Lengyel Intézet és a Literaturen Vesztnik (Irodalmi Újság) nevű bolgár hetilap közös kezdeményezése. Az európai költők versei bolgárul és eredeti nyelven olvashatóak a metrószerelvényekben. A Költészet a metróban idei változata keretében 14 verssel ismerkedhetünk meg EUNIC hálózat bulgáriai tagállamai és a társult intézmények által kiválasztott művekből. Idén bolgár költészettel is találkozhatunk.

Idén Fodor Ákos Szinopszis című haikuja képviseli a magyar költészetet.

null

A játékról:

Online zajlik, a Facebook és az Instagram felületein, és december 10-ig tart.

1. Találja meg a magyar verset a metrókocsikban és a megállók egyikében.

2. Készítsen róla képet.

3. Ossza meg a képet Facebook-on vagy Instagramon a #поезиявметрото hashtag használatával

(Facebook-on a posztnak nyilvánosnak kell lennie, hogy hozzáférhessünk.)

A következő nyeremények egyikére van esélye:

· könyvkollekció – magyar költészet bolgár nyelven (3 db)

· magyar bor (3 db)

A résztvevők maximum egy nyeremény elnyeréséért játszhatnak.

A nyeremények kisorsolására tombola-elven a szófiai Liszt Intézetben kerül sor.

A nyertesek nevei a Facebook oldalunkon és a honlapunkon egyaránt meg lesznek hirdetve, 2021. december 13-án. Kérjük, hogy a nyertesek vegyék fel vegyünk a kapcsolatot személyes üzenetben a Facebook-on vagy e-mail-ben a nyertesek meghirdetését követő 10 napon belül, és adjanak meg telefonos elérhetőséget. A nyeremények telefonos egyeztetés után a Liszt Intézetben vehetőek át (Akszakov utca 16.), a nyertesek meghirdetését követő 30 napon belül.

Az szófiai Liszt Intézet a szabályok megsértése, vis maior vagy egyéb objektív okok felmerülése esetén megszüntetheti a kampányt. A kampány befejezése az Intézet honlapján kerül bejelentésre.

https://culture.hu/bg/sofia

Abban az esetben, ha a résztvevő játékos rosszhiszeműen viselkedik vagy megszegi a szabályokat, a Liszt Intézet jogosult kizárni őt a kampányból.

Várjuk a posztokat december 10-ig bezárólag!

null