A Liszt Intézet Kulturális kapszula podcastja harmadik helyezést ért el az "Év Weboldala 2022” verseny" podcastok kategóriájában

Az idén ötödik alkalommal meghirdetett "Év Weboldala" versenyre – amely a honlapok tulajdonosait és létrehozóit célozta meg, és a világháló magas színvonalát hivatott biztosítani Bulgáriában – a szófiai Liszt intézet is benevezett Kulturális kapszula podcastjával, mely ez év júliusa óta hallható.

A podcast minden hónap első péntekjén a magyar kultúráról oszt meg érdekes információkat húsz percben. A Shortlist rovatban pedig a Liszt Intézet aktuális, havi rendezvényei közül emelünk ki néhányat. Minden podcastunk középpontjában olyan témák állnak, amelyek összekötik Bulgáriát és Magyarországot.

Az eddigi témák a következők voltak: fesztiválok, fröccs, a rubik-kocka, magyarországi utazások és a digitális költészet. És jönnek még további izgalmas és hasznos témák!

A podcast házigazdája a színész és újságíró Ei Bo.

Az összes podcast-epizód megtalálható ezeken a plattformokon: Anchor, Spotify, Google Podcasts, Apple Podcast, Pocketcast és The Podcast Place.

null

Köszönjük az „Év weboldala 2022” pályázat országos zsűrijének az értékelést! Reméljük podcastunk még jobb lesz, és még szélesebb közönséghez fog eljutni! Mert itt az ideje kinyitni a kapszulát és megnézni, mit rejtenek a következő epizódok ;)

Kulturális kapszula (Facebook): https://www.facebook.com/kulturnakapsula

Kulturális kapszula (Instagram): https://www.instagram.com/kulturna_kapsula/

A verseny: https://bgweb.bg/s/contest/

A podcastok c. kategória versenyzői: https://bgweb.bg/s/categories/57/

A nyertesek: https://bgweb.bg/s/winners/