Ismeritek Csipikét? Egész hónap során ennek a különleges mesefigurának a világába kalauzoljuk Önöket, aki világszerte a gyerekek kedvence!

Csipike a hónap könyve egész októberben. A „Fut” Kiadó nyereményjátékkal készült ezzel kapcsolatban: minden szerdán (okt. 6., 13., 20., 27.) a kiadó Facebook-oldalán egy hirdetés jelenik meg a könyvvel kapcsolatos különböző kérdésekkel. A nyereményeket minden pénteken (október 8., 15., 22., 29.) sorsolás alapján adjuk át.

Október 1. és 5. között a könyvet 12,90 lv helyett 10 lv áron lehet megvásárolni. Az ajánlat csak a www.fiut.bg webhelyen megrendelt online rendelésekre érvényes.

Hallottak már Csipikéről?

A legnagyobb mágus, A legboldogabb óriás, A szerelem lovagja, a Kiválasztott, A nagylelkű kis törpe. Egy új mesekép, aminek köszönhetően nő a világ! De hogyhogy nő? A mesevilág tele van törpékkel, de Csipike különleges! Meglepő képi világ, amelyet a magyar klasszikus, Fodor Sándor álmodott meg - Csipike, a törpe, aki óriás akart lenni.

Először 1966-ban adták ki Magyarországon, azóta számos alkalommal kiadták újra különböző nyelveken világszerte. Csipike a törpe, éppen csak akkorka, mint egy kölyökkutya, nagy sikert és nevet hozott szerzőjének.

És ahogy lapozgatjuk ezt a bölcsösségekkel teli kedves kis könyvet, az aranyos karakterek és viszontagságaik mögött feltárulnak bizonyos kérdések: mi az, hogy kicsinek és mi nagynak lenni; mi a jó és mi a rossz, mit tesz az erő velünk, ha elveszítjük a szívünket? De a kérdéseken kívül válaszok is vannak, mert egy hatalmas lelkű törpe nem hagyhatja válasz nélkül olvasóit.

Ha el sem tudja képzelni a kis törpét, aki az egész erdőt irányítja - Stefka Radkova csodálatos illusztrációi segítenek Önnek. A meseregény a gyermekközönségének szól, de vidámságával, humorával és mély filozófiai tartalmával a felnőtt olvasókat is megnyeri.

És ha nagyon érdeklik az érdekes dolgok, Csipike szavajárását idézve, ne habozzon, ismerkedjen meg ezzel a szórakoztató és bölcs könyvvel, amelyben egy törpe nagyon-nagyon óriás akar lenni.

 

nullAz október 6.-i kérdés: Milyen nemzetiségű a Csipike szerzője?

Az október 6.-i kérdés: Milyen nemzetiségű a Csipike szerzője?

Az október 13.-i kérdés: Kik a Csipike barátai?

Az október 13.-i kérdés: Kik a Csipike barátai?

Az október 20.-i kérdés: Kicsoda a Gonosz Ostoba?

Az október 20.-i kérdés: Kicsoda a Gonosz Ostoba?

Az október 27.-i kérdés

Az október 27.-i kérdés