A Pécsi Tudományegyetem nemzetközi hallgatói programjai, pályázatai

null

A Pécsi Tudományegyetem már több, mint harminc éve nyújt lehetőséget angol nyelvű képzésre. Jelenleg az egyetem a külföldi hallagtóinak száma meghaladja a 4500-at, akik a világ több, mint 110 országából érkeztek ide.

"Magyarország legrégebbi egyeteme" története egészen 1367-ig vezethető vissza és büszkén elmondhatjuk, hogy az ország első három egyeteme között van. A tíz tanszékén közel 2000 oktató dolgozik, 22 doktori iskolája kínál PhD és DLA képzést, amelyek a tudományok széles skáláját foglalják magukba.

És, hogy miért válaszd éppen Pécset a tanulmányaid folytatására? Látogasd meg az egyetem honlapját és meggyőződhetsz róla. A honlapon részletes tájékoztatást kaphatsz és megismerkedhetsz a legkülönböző programokkal, képzésekkel, pályázatokkal. Az alap felsőoktatási képzésen kívül, nyáriegyetem, programok, pályázatok, projektek, kurzusok bőséges tárházából választhat a külföldi és a magyar hallgató egyaránt.

Részletes tájékoztatás itt: https://international.pte.hu/

Meglátogathattok minket a Magyar Kulturális Intezetben is, ahol a helyszínen ismerkedhettek a tájékoztató jellegű szórólapokból, hogy milyen nemzetközi tanulmányi lehetőségeket kínál a Pécsi Tudományegyetem.

null