Resonance Cinema | FOMO: Megosztod és uralkodsz c. film vetítése

Dátum:  február 27.
Időpont: 14:00
Helyszín:  Dom na kinoto
ul. Ekzarh Joszif 37
null

A "Resonance Cinema - kiváncsi elmék kulturális helyszíne" keretében a FOMO: Megosztod és uralkodsz c. film vetítése

2019, játékfilm, színes, 91 perc, dráma

Ha nem vagy online, nem is létezel? A gimnazista Gergőt és barátait, azaz a Falka tagjait három dolog motiválja: a szex, a buli és hogy az ezekről készült videókat minél többen megnézzék a netes csatornájukon. A challenge-videóik idővel egyre durvábbá válnak, amikor pedig egy házibuliban Lilla a fiúbanda prédájává válik, egyetlen éjszaka alatt a feje tetejére áll a budapesti fiatalok biztosnak tűnő világa.

#party #sexy #shame #challenge #girls #summer #swag #bdfcknpst #bff #hungary #fun #rage #followme #FALKA_channel

Jegyek: innen!

Rendező Hartung Attila, Forgatókönyv Hartung Attila, Kerékgyártó Yvonne, Operatőr Deák M. Kristóf, Vágó Duszka Péter Gábor, Zene Konsiczky Dávid, Henri Gonzalez, Producer Iványi Petra, Major István, Gyártó Filmteam

SZEREPLŐK Stohl András, László Panna, Sipőcz András, Yorgos Goletsas

A "Resonance Cinema - kiváncsi elmék kulturális helyszíne" kulturális központok létrehozásának céljából jött létre négy közép- és kelet-európai filmszínház csapatának segítségével – a szófiai Dom na kinoto (Bulgária), a szolnoki TISZApART MOZI (Magyarország), a Ptuj-i CID Ptuj Szórakoztató és Szabadidős Központ (Szlovénia), és az eszéki Uránia "Kino Urania & Kinematografi Osijek" Filmszínház (Horvátország) csapatának közreműködésével.
A "Resonance Cinema - kiváncsi elmék kulturális helyszíne"/ „Resonance Cinema. Cultural Hub for Curious Minds“ nemzetközi projekt, az Európai Unió * Creative Europe * támogatásával.
A rendezvénysorozat része a Dom na kinoto "Operacija Kino 2020/2021" kezdeményezésének, és a bolgár Nemzeti Kulturális Alap támogatásával jött létre.

A Dom na kinoto, Tiszapart mozi, CID Ptuj, és Kino Urania Osijek filmszínházak Resonance Cinema nevű projektje keretében öt magyar film vetítésére kerül sor:
Seveled - rendező: Orosz Dénes (február 6., 15:15), Nyitva - rendező: Nagypál Orsi (február 15., 20:30), Pesti balhé - rendező: Lóth Balázs (február 16., 17:00), Rossz versek - rendező: Reisz Gábor (február 25., 18:00), FOMO – Megosztod, és uralkodsz - rendező: Hartung Attila (február 27., 16:00).

A szófiai Liszt Intézet közreműködésével.