Cultural Heritage of Hungary - nyári egyetem Pécsen

Jöjjön el Pécs gyönyörű városába, és csatlakozzon nyári egyetemi programunkhoz a Magyar Tempus Közalapítvány által felajánlott ösztöndíjjal!

A program célja a magyar kulturális örökség megismerése sokféle szempontból. A résztvevők megismerhetik Magyarország történetét, valamint a jelenlegi politikai, gazdasági és társadalmi kihívásokat. Betekintést nyernek a magyar klasszikus- és népzenébe, az ország gasztronómiájába és borkultúrájába is.
Az ösztöndíj a teljes tandíjat, a kirándulásokat, étkezést, szállást és a különféle tevékenységeket fedezi a program időtartama alatt.

Az ösztöndíjra két kategóriában lehet jelentkezni:

  • A küldő ország nemzeti ösztöndíjszervezetének jelöltjeként: Bulgária, Horvátország, Csehország, Egyiptom, Görögország, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna.
  • A következő országok állampolgáraként: Albánia, Argentína, Ausztria, Belgium, Bulgária, Kanada, Chile, Horvátország, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Egyiptom, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Izland, India, Indonézia, Írország, Izrael, Olaszország, Japán, Koreai Köztársaság, Lettország, Libanon, Litvánia, Luxemburg, Malajzia, Mexikó, Hollandia, Norvégia, Fülöp-szigetek, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Szingapúr, Tajvan, Thaiföld, Törökország, Egyesült Királyság, USA.

Szerzett kredit: 6 ECTS
Az oktatás nyelve: angol
A jelentkezés határideje: 2021. március 11.
Kérjük, látogasson el a https://summerschool.pte.hu/ oldalra további tájékoztatásért.
Ha bármilyen kérdése van, forduljon hozzánk a summerschoolpecs@pte.hu e-mail címen.