Europe Readr beszélgetések: Farkas Róbert felolvasása és műhelyfoglalkozása

Dátum:  szeptember 11.
Időpont: 08:30
Helyszín:  Liszt Intézet
Barvarska steza 8, 1000 Ljubljana

Farkas Róbert „Első könyvem a világűrről” című kötete a 2019-es Szlovén Könyvvásárra jelent meg, 2020-ban pedig a Vodnikova domačija gyermekirodalmi fesztiválján vett részt az író és illusztrátor. 

Farkas Róbert Arjan Pregl festővel és illusztrátorral fog beszélgetni a világűrről, az illusztrálásról, a görkorcsolyázó űrhajósokról és az eget fürkésző rókákról. A felolvasást követő műhelyfoglalkozáson a gyerekek színezhetnek és gyurmából készíthetnek miniatűr bolygókat és kisrókákat – a könyv főszereplőit – valamint dedikáltathatják a könyvet a szerzővel.

A Miš Kiadó minden űrrajongónak 10% kedvezményt kínál az „Első könyvem a világűrről” című kötet megvásárlásakor. A kedvezmény szeptember 10. és 17. között érvényes! Kód a kedvezményhez: FARKAS10, amit a www.miszalozba.com honlapon tudnak felhasználni. A kedvezmény a fizetésnél kerül levonásra.

Az izolai világítótorony melletti, tengerparti parkban található az "Olvasószobám" című közösségi tér, ami kiváló hely olvasásra és eszmecserére. Szeptember végéig európai szerzők műveivel és a könyvekhez kapcsolódó változatos rendezvényekkel várnak minden generációt.