Ösztöndíj a Pécsi Nyári Egyetemre

Szeretne részt venni a nyári egyetemi programunkon Magyarországon?

Akkor látogasson el Pécs csodás városába és csatlakozzon nyári egyetemi programunkhoz a Magyar Tempus Közalapítvány által felajánlott ösztöndíjjal!

A program célja a magyar kulturális örökség megismerése sokféle szempontból. A résztvevők megismerhetik Magyarország történetét, valamint a jelenlegi politikai, gazdasági és társadalmi kihívásokat. Betekintést nyernek a magyar klasszikus- és népzenébe, az ország gasztronómiájába és borkultúrájába is.

Az ösztöndíjra két kategóriában lehet jelentkezni:

  • A küldő ország nemzeti ösztöndíjszervezetének jelöltjeként: Bulgária, Horvátország, Csehország, Egyiptom, Görögország, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia, Ukrajna.
  • A következő országok állampolgáraként: Albánia, Argentína, Ausztria, Belgium, Bulgária, Kanada, Chile, Horvátország, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Egyiptom, Észtország, Finnország, Franciaország, Németország, Görögország, Izland, India, Indonézia, Írország, Izrael, Olaszország, Japán, Koreai Köztársaság, Lettország, Libanon, Litvánia, Luxemburg, Malajzia, Mexikó, Hollandia, Norvégia, Fülöp-szigetek, Lengyelország, Portugália, Románia, Oroszország, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Szingapúr, Tajvan, Thaiföld, Törökország, Egyesült Királyság, USA.

Az oktatás nyelve: angol

Az oktatás időtartama: 2021. július 4-18.

A jelentkezés határideje: 2021. március 11.

Mit tartalmaz az ösztöndíj?

A teljes tandíjat, a kirándulásokat, étkezést, szállást és a különféle tevékenységeket fedezi a program időtartama alatt.

Ki jelentkezhet?

A program nyitott egyetemi, posztgraduális és PhD hallgatók számára.