Nyitva vagyunk! Galériánk újra látogatható...

null

Kedves barátaink, kedves látogatók!

Örömmel és izgalommal várjuk, hogy újból üdvözölhessük Önöket intézetünknél. Az elmúlt hónapok próbára tettek mindannyiunkat, a szervezőket, a nézőket és a művészeket egyaránt. Örülünk, hogy a nehezén már túljutottunk. A COVID-19 azonban még mindig jelen van, és rendkívüli óvatossággal kell működnünk a vírus terjedésének megakadályozása érdekében, így elkerülve az újabb ellehetetlenítő korlátozásokat. Ezért kérjük, figyelmesen tartsák be az alábbi szabályokat.

BIZTONSÁGI INTÉZKEDÉSEK

Regisztráció
Minden rendezvényre kötelező az egyéni regisztráció, csoportos feliratkozás nem lehetséges. A regisztrációhoz szükséges adatok: név, e-mail cím és telefonszám. Az elérhetőségek megadása a COVID nyomkövetés miatt szükséges.

Nyitvatartás:
Hétfő - Csütörtök: 10 - 17 óra
Péntek: 10 - 15 óra
Szombat & Vasárnap: Zárva

Regisztráció: info@bmki.be

Belépés
Belépés csak maszkban lehetséges! Kérjük, hozzanak magukkal saját maszkot. Érkezéskor használják a kihelyezett kézfertőtlenítőt.

Mosdók használata
A mosdók használata engedélyezett. De egyszerre csak egy fő tartózkodhat a mosdóban, várakozni a folyosón kívül szíveskedjenek a kötelező biztonsági távolság megtartásával. Fertőtlenítő törlőkendőt és kézfertőtlenítőt biztosítunk.

Köszönjük a megértést és az együttműködést!

Reméljük, hogy hamarosan találkozunk!

Magyar Kulturális Intézet - Brüsszel csapata