Nagykarácsony | CHB Filmklub online

Dátum:  december 10. - december 11.
Időpont: 18:00
null

Közeleg az év vége, egyúttal a karácsony is. Advent harmadik hétvégéjén az ünnepi várakozás jegyében a CHB online filmklubjában a NAGYKARÁCSONY (2021, 109 perc, rendező: Tiszeker Dániel) című magyar romantikus vígjátékot "vetítjük".

A film főszereplője Arnold, a többszörösen kitüntetett tűzoltó, akinek egy balul elsülő romantikus lánykérés következtében összeomlik az élete. Korábbi érdemeire való tekintettel kihelyezik egy karácsonyi vásárba ügyeletes tűzoltónak, ahol egy iskolai előadás előkészületeibe csöppen. Arnold utálja a helyzetet: a karácsonyi felhajtást álszentnek, a műsort pedig idegesítőnek tartja. A kezdeti csaták után mégis megbékél a vásár különc árusaival és a gyerekelőadás szétszórt rendezőjével, Eszterrel és az érzelmileg felfokozott karácsonyi készülődés lassan rádöbbenti, nem csupán a tériszonyát kell legyőznie, hogy új életet kezdhessen.

Ha szeretné megnézni a filmet, csatlakozzon a CHB Filmklub online Facebook-csoporthoz. A filmhez tartozó linket és jelszót nem sokkal 19:00 óra előtt, a csoportban tesszük közzé, a film, magyar nyelven, angol felirattal, 24 órán keresztül marad elérhető.